Географічні "мандри" допитливих ліцеїстів ))

9 та 12 квітня 2024 року на уроках географії під час вивчення розділу "Населення України та світу" працівники Головного управління статистики у Чернівецькій області спільно з учителькою географії та фінансової грамотності Галиною КРАМСКОЮ провели онлайн-семінари з ліцеїстами восьмих класів на тему «Особливості збору інформації з питань демографічної статистики».

Доповідачі (Перший заступник начальника Головного управління статистики у Чернівецькій області Галина ПЕТРОВА, начальник управління планування, поширення інформації та комунікацій Марія КОРОПОТНИЦЬКА) висвітлили питання щодо виробництва та поширення офіційної державної статистичної інформації зі статистики населення та міграції, продемонстрували можливості використання офіційних вебсайтів Головного управління статистики та Держстату. Яких тільки запитань не почули наші доповідачки від допитливих ліцеїстів: а чому хлопчиків народжується більше? а чому у жінок більша тривалість життя? а скільки нелегалів перетинає кордон України щомісяця? а скільки попугайчиків втекло від своїх господарів і живе на волі? Було цікаво та інформативно! Щиро дякуємо за співпрацю!

Тепер ми знаємо: хто володіє інформацією - той володіє світом! #Головне_управління_статистики https://www.facebook.com/ch.statistika